خبر خوبیه.خیلی خوبه البته خیلی به نفع کریمی هم هست که میمونه امیدوار به برگشت به تیم ملی باشه
Printable View
خبر خوبیه.خیلی خوبه البته خیلی به نفع کریمی هم هست که میمونه امیدوار به برگشت به تیم ملی باشه
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: قرارداد مقدماتي "علي كريمي" با باشگاه پرسپوليس امضاء شد و وي روز شنبه قرارداد مالي نهايي را امضا و در تمرينات پرسپوليس شركت خواهد كرد.
داريوش مصطفوي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: پس از تصميمي كه براي جذب "علي كريمي" گرفتيم، شب گذشته وي به مدت 45 دقيقه با من به صورت تلفني صحبت كرد و تمامي توافقات را با يكديگر انجام داديم. قرار شد "كريمي" رضايتنامهاش را از كميتهي ملي المپيك قطر بگيرد و ما نيز مبلغي را به اين كميته بدهيم تا آنها كريمي را بازيكن آزاد اعلام كنند.
وي گفت: همچنين صبح امروز (پنجشنبه) با حضور مدير برنامههاي "كريمي" در باشگاه پرسپوليس، قرارداد مقدماتي وي به امضا رسيد و قرار شد "كريمي" شنبه براي ثبت قرارداد مالي و همچنين حضور در تمرينات پرسپوليس حاضر شود.
مصطفوي گفت: علي كريمي در صحبتهايي كه با من داشت، ابراز علاقهي بسيار زيادي نسبت به حضور در تيم پرسپوليس نشان ميداد.
وي افزود: او تمايل بسيار زيادي داشت كه با افشين قطبي در تيم پرسپوليس كار كند. كريمي معتقد است، باشگاه پرسپوليس در پيشرفت و رشد فوتبالي او تاثير بسيار زيادي داشته و او خوشحال است كه از اين پس دراين تيم بازي ميكند.
داريوش مصطفوي ادامه داد: قرارداد كريمي يكساله است و او ميتواند اين قرارداد را پس از پايان براي سالهاي ديگر تمديد كند.
به گزارش ايسنا، مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين دربارهي آخرين وضعيت اسپانسر پرسپوليس گفت: اصليترين گزينهي اسپانسر تيم پرسپوليس شركت ال جي است كه به آنها تا به امروز مهلت داده بوديم اما، اين مهلت تا روز شنبه ادامه خواهد داشت و در صورت عدم پاسخنهايي از سوي اين شركت، دربارهي مبلغ توافق شده با گزينههاي بعدي وارد مذاكره خواهيم شد.
دست و جيغ و هورا ................... هورا هورا هورا !!!!!!:party::party::party:
علی کریمی : دین خود را به هواداران پرسپولیس ادا میکنم
خبرگزاری پرسپولیس : بازيكن جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت :تمام فوتبالم را مديون پرسپوليس هستم و با حضور مجدد در اين تيم مي خواهم دينم را به هواداران و اين باشگاه ادا كنم.
علي كريمي عنوان كرد: ديگر دوست نداشتم در خارج از كشور بازي كنم چون شرايط طوري رقم خورد كه بايد به ايران مي آمدم و در فوتبال خودم تحول ايجاد مي كردم. از آن جايي كه همه چيزم را در فوتبال توسط پرسپوليس به دست آوردم نسبت به اين تيم احساس دين مي كردم و حالا آمده ام كه دينم را به اين تيم ادا كنم. وي ادامه داد: دوست دارم براي هواداران پرسپوليس لحظات خوشي را رقم بزنم و با اين تيم ليگ قهرمانان آسيا را بالاي سر ببرم.
پرسپوليس بايد در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا قهرمان شود و هدفم از حضور در پرسپوليس قهرماني در دو جام است.
كريمي خاطر نشان كرد:اميدوارم خيلي زود با ساير بازيكنان پرسپوليس هماهنگ شوم تا كادرفني خيلي راحت بتواند از من استفاده كند.
بازيكن جديد پرسپوليس گفت: بايد از قلعه نوعي سرمربي تيم استقلال هم تشكر كنم كه براي خريد من پيش قدم و برخورد مناسبي با من داشت اما در هر صورت پرسپوليس خانه من است و افتخار مي كنم كه يك بار ديگر به فوتبال ايران بازگشتم.
پرسپولیس نیوز
========
خب منم تبریک میگم به هواداران پرسپولیس :party:
قدرت تهاجمی پرسپولیس باید دیدنی باشه : توره - نیکبخت - کریمی ( البته اگه قطبی رضایت بده کریم بره عقب :1. (38): )
فقط جای محسن خالیه ...
پ.ن : حسین هدایتی هم که معرف حضور همه هستن (:1. (38):) به عنوان رئیس هیئت مدیره انتخاب شد:great:
=======
مسابقه بعدی:
پرسپولیس - صنعت مس کرمان
پنجشنبه 21/06/87 ساعت 20:30
مکان : ورزشگاه آزادی تهران
آخرین نتیجه : مس کرمان 0 - پرسپولیس 0
سپاس
خب تبریک میگم به تمام هوادارن قرمز
دیگه فکر نمیکنم این تیم چیزی کم داشته باشه
فقط حیف که محسن خلیلی نیست جاش خیلی خالیه
انتقال علی کریمی به پرسپولیس قطعی شد/ قرارداد 300 هزار دلاری جادوگر
خبرگزاری پرسپولیس : داریوش مصطفوی در گفتگویی با اعلام این خبر افزود : بدنبال مذاکرات تلفنی که شب گذشته به مدت 45 دقیقه با علی کریمی و مدیر برنامه هایش داشتم، توافقات نهایی برای انتقال این بازیکن به تیم پرسپولیس حاصل شد و این بازیکن از روز شنبه با نظر آقای قطبی و کادر فنی در تمرینات پرسپولیس شرکت خواهد کرد.
وی اضافه کرد : امروز از طریق باشگاه پرسپولیس به کمیته ملی المپیک قطر اعلام کردیم که علی کریمی با باشگاه پرسپولیس قرارداد داخلی منعقد کرده تا هرچه سریعتر نسبت به صدور ITC و رضایت نامه این بازیکن از سوی باشگاه السیلیه اقدام شود.
مصطفوی با بیان اینکه قرارداد علی کریمی یک ساله خواهد بود در خصوص مبلغ قرارداد این بازیکن اظهار داشت : با توافقات بعمل آمده کریمی 300 هزار دلار به عنوان پیش پرداخت و ماهیانه رقمی بین 7 تا 8 میلیون تومان به عنوان دستمزد دریافت خواهد کرد .
مدیرعامل پرسپولیس در پایان از همکاری و حمایت های همه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در انتقال علی کریمی تقدیر کرد و اظهار داشت : امیدوارم بازگشت این بازیکن بزرگ که تجربه حضور در تیم های بزرگ دنیا را دارد بتواند زمینه موفقیت پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، لیگ برتر و جام حذفی فوتبال کشور را فراهم کند
پرسپولیس نیوز
========
پرسپولیس یک بازی تدارکاتی هم داشت با تیم نفت تهران که بازی رو 0-4 به سودش خودش به اتمام رسوند ...
سپاس
به به علی کریمی هم که به پرسپولیس قهرمان ملحق شد ولی قراردادش یکمی سنگین نیست؟:yes::yes::yes:
چه میکنه این پرسپولیس:great:همینه همینه پرسپولیس زلزله:1. (5):فقط کاش کمتر پول میگرفت:1. (27):
سالروز «شش تاییها» / هتتریک تاریخی «همایون بهزادی»
35 سال پیش در چنین روزی، 16 شهریور 1352 تیم فوتبال پرسپولیس، استقلال (تاج) را 6 تایی کرد و در یک روز بزرگ و به یاد ماندنی حماسه 6 تایی را به ثبت رساند.
در آن دیدار همایون بهزادی در دقایق 50، 86، 90 و ایرج سلیمانی در دقایق 45، 56 و حسین کلانی در دقیقه 32 زننده 6 گل سرخپوشان پایتخت بودند.
قضاوت این دیدار بر عهده «نیکولای پتری چیانو» از رومانی بود و پرسپولیس با ترکیب ثابت و بدون تعویض به مصاف حریف سنتی خود رفته بود.
همایون بهزادی در دقیقه پنجاه از فاصله 40 متری دروازه حجازی را فرو ریخت و در دقیقه 86 از پشت هجده قدم و از بالای دستان حجازی توپ را وارد دروازه حریف کرد و دومین گل خود را به ثمر رساند و در صحنه دیگر با دریبل چند مدافع استقلال، به سومین گل خود در این دیدار دست یافته و تنها هت تریک تاریخی و به یاد ماندنی دربی سنتی پرسپولیس و استقلال را به نام خود به ثبت رساند.
در آن دیدار تاریخی این بازیکنان برای پرسپولیس به میدان رفته بودند؛ بهرام مودت، ابراهیم آشتیانی، مسیح مسیحنیا، رضا وطنخواه، جعفر کاشانی، اسماعیل حاج رحیمیپور، ایرج سلیمانی، اصغر ادیبی، علی پروین، حسین کلانی و همایون بهزادی (کاپیتان). مربی: آلن راجرز.
بازیکنان استقلال: رشیدی (حجازی)، کارو حقوردیان، اکبر کارگر جم، جواد ا...وردی، جواد قراب (کاپیتان)، نصرا... عبدالهی، علی جباری، عزت جانملکی، حسن روشن (هادی نراقی)، غلامحسین مظلومی (مسعود مژدهی) و محمدرضا عادلخانی. مربی: رایکوف.
=======
در صورت عقد قرارداد رسمي ظرف دو روز آينده ؛ كريمي در هفته هفتم به ميدان مي رود
علي كريمي پس از ثبت قرارداد مشكلي براي بازي كردن ندارداما بر اساس قانون بعد از 7 روز اجازه بازي پيدا مي كند.
در حاليكه علي كريمي هنوز قرارداد رسمي خود را با باشگاه پرسپوليس به ثبت نرسانده اخبار متفاوتي در ارتباط با زمان حضور او در ميادين به گوش مي رسد.
در اين ارتباط شهبازي -دبير هيات فوتبال- در گفت و گویی گفت:علي كريمي هنوز براي ثبت قرارداد به هيات نيامده اما در صورتيكه قرارداد رسمي امضا كند هفت روز پس از تاريخ ثبت مي تواند براي تيمش بازي كند.با اين اوصاف و اگر كريمي ظرف دو روز آينده به هيات فوتبال برود مي تواند پرسپوليس را در هفته هفتم و مقابل پيام مشهد همراهي كند.
=======
هر جا قطبی بخواهد بازی می کنم / امیدوارم برای پرسپولیس مفید باشم
علی کریمی که پس از نشست صبح امروزش با داریوش مصطفوی در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان این مطلب افزود: از اینکه دوباره به پرسپولیس برگشتم خوشحالم و امیدوارم بتوانم خواسته های هواداران را برآورده کنم و برای تیمم مفید واقع شوم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا حضورش در پرسپولیس به دعوت نشدنش به تیم ملی ربط دارد گفت: پیوستنم به پرسپولیس ربطی به تیم ملی ندارد و برای این تیم در مسابقات مقدماتی جام جهانی آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در دیدار با عربستان هم به پیروزی برسد.
علی کریمی خود را تابع تصمیمات افشین قطبی دانست و خاطرنشان کرد: من تابع تصمیم سرمربی تیم هستم و تمام تلاشم را خواهم کرد که بتوانم خواسته های او را در زمین پیاده کنم. قطبی مربی بزرگی است که فصل قبل پرسپولیس را قهرمان ایران کرده و در هر پستی که بخواهد بازی می کنم و تابع نظر او هستم.
هافبک پیشین تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان و القطر در پایان از امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال ومسئولان باشگاه مس کرمان که خواستار حضور وی در این دو تیم بودند تشکر کرد.
قرار است علی کریمی عصر امروز نخستین تمرین خود را به همراه تیم فوتبال پرسپولیس انجام دهد. کریمی با قراردادی 10 ماه به تیم فوتبال پرسپولیس پیوسته است.
=======
این هم عکسهایی از حضور علی کریمی در باشگاه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منبع : پرسپولیس نیوز
======
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد!نقل قول:
به به علی کریمی هم که به پرسپولیس قهرمان ملحق شد ولی قراردادش یکمی سنگین نیست؟
سپاس
علي كريمي قراردادش را با پرسپوليس ثبت كردسرويس: ورزشي - فوتبالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1387/06/16
09-06-2008
16:11:34
8706-09306: كد خبر
سرويس: ورزشي - فوتبال
علي كريمي قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس را در هيات فوتبال استان تهران ثبت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي كريمي كه به صورت قرضي براي يك سال از تيم القطر قطر به پرسپوليس تهران پيوست، با حضور در هيات فوتبال استان تهران قراردادش را ثبت كرد.
اين بازيكن پس از دريافت ITC خود از باشگاه قطري ميتواند تيم پرسپوليس را در رقابتهاي باشگاهي همراهي كند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ابراز امیدواری کرد این تیم بتواند با تلاش همه بازیکنان و حضور علی کریمی به عنوان قهرمانی آسیا دست پیدا کند.به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی که پس از پایان تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران سخن می گفت به حضور علی کریمی در پرسپولیس اشاره کرد و گفت: بسیار خوشحالم که پرسپولیس توانست یکی از ستاره های بزرگ فوتبال ایران را جذب کند و امیدوارم کریمی بتواند ما را در رسیدن به هدفمان که همان قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیاست، کمک کند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا حضور بازیکن بزرگی چون کریمی تضمین کننده حضور او در ترکیب اصلی سرخپوشان است گفت: برای من بازیکنانی اهمیت دارند که بتوانند به موفقیت تیم کمک کنند. در پرسپولیس اسم ها بازی نمی کنند و کسانی در ترکیب اصلی قرار خواهند گرفت که بتوانند به پیروزی وموفقیت تیم کمک کنند.
قطبی ادامه داد: مهاجم بزریلی پرسپولیس نیز روز سه شنبه به همراه مارکو وارد ایران خواهد شد تا من خیالم از بابت خط حمله راحت شود و بتوانیم با حضور کریمی و این برزیلی در ادامه رقابتهای لیگ برتر با قدرت ظاهر شویم.
وی ادامه داد: پرسپولیس در هفته های ابتدایی لیگ برتر نشان داد که تیم کاملی است و با انگیزه و تلاش بازیکنانش به سوی قهرمانی گام برخواهد داشت.
سرمربی پرسپولیس در مورد حضور پله در دربی شصت و پنجم تهران گفت: از سوی مارکو مذاکراتی با این فوتبالیست افسانه ای صورت گرفته و امیدواریم که دربی تهران با حضور پله برگزار شود. البته اگر بتوانیم از نظر مبلغ درخواستی با وی به توافق برسیم احتمال حضورش در تهران وجود خواهد داشت.
افشین قطبی در پایان ابراز امیدواری کرد تیم فوتبال پرسپولیس بتواند با حضور کریمی و مهاجم برزیلی وبرطرف شدن مشکل گلزنی این تیم در ادامه رقابتهای لیگ برتر رضایت بیشتر هوادارانش را به همراه داشته باشد.